Nosaltres

Referents des de 1959

3 generacions

A Cal Esmet, des dels nostres inicis, l’any 1959, oferim una carn i uns embotits artesanals elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat. Generació rere generació, ens hem convertit en un referent dins del mercat de la nostra zona, amb un nom reconegut com a sinònim de qualitat, experiència i confiança.

Treballem en projectes innovadors per marcar la diferència en l’alimentació sana i natural, amb la mirada posada en el futur per continuar oferint l’embotit casolà de sempre i satisfent els paladars més exigents.

Història

1959
Fundació
Neix Cal Esmet

Ramon Esmet i Ramona Bosch funden la seva pròpia empresa d'embotits i cansaladeria a Albesa, un petit poble de Lleida situat a la comarca de La Noguera.

Objectiu

El principal objectiu amb el qual neix Cal Esmet és i ha estat sempre oferir als seus consumidors una carn i uns embotits artesanals elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat.

1992
2ª generació
Embotits i Cansaladeria Cal Esmet, S.l.

L'any 1992 de la mà de Ramon Esmet Bosch i Natàlia Gobern Cots, funden Embotits i Cansaladeria Cal Esmet, S.L. Així doncs, neix la segona generació de l'empresa que donarà continuïtat al saber fer dels seus antecessors i projectarà l'empresa cap a noves fites més ambicioses.

Actualment
3ª generació
Nous mètodes

El Ramon i la Dolors Esmet Gobern, han adquirit una important rellevància implantant nous mètodes de fabricació i professionalitat en els productes, sense deixar mai de banda la tradicionalitat i naturalitat de la primera i segona generació.